Persoonlijk leiderschap

Jezelf sterk profileren vraagt een bepaalde houding. Wat je minimaal nodig hebt is zelfvertrouwen, doelgerichtheid en een pakkend verhaal. Helemaal mooi als je er ook nog plezier aan kunt toevoegen.

De wil en het vermogen om jezelf en je toegevoegde waarde sterk te profileren hebben grotendeels te maken met mentaliteit. We gaan daarom in dit programma werken aan de brug tussen wie jij ten diepste bent en wat je als merk wilt betekenen voor je markt, hoe je dat kenbaar maakt en wat er eventueel in de weg zit. 

Vrijwel iedereen heeft op het terrein van zelfpresentatie of profilering last van enige belemmerende overtuigingen. Vaak heeft dat te maken met valse bescheidenheid, verlegenheid of podiumangst. In mijn coaching gaan we  onderzoeken hoe we die belemmeringen kunnen ombuigen in factoren die juist versterkend werken. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Denk je dat jij geholpen kunt zijn met een stevige reflectie of coaching op gebied van jouw profileringsprestaties? Dan is het een goed idee om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Of mijn methode voor jou gaat werken weten we snel genoeg.