Coaching

Over profileren en branden

Werken aan je eigen naamsbekendheid is voor veel professionals hoog gegrepen 

Coaching van professionals

Mensen die een goede reden hebben om zich professioneel te profileren zijn bij mij aan het goede adres. Mijn coaching is gebaseerd op een effectief stappenplan waarmee je al snel resultaten ziet. De identiteit en toegevoegde waarde die geleverd wordt staan centraal. Het profileringsvraagstuk wordt opgedeeld in drie dimensies: 1) personal leadership (mindset), 2) storytelling, en 3) het ontwikkelen van een strategie.

Bij Personal leadership werken we aan je zelfvertrouwen en presentatie competenties. Je groeit daardoor in een houding waarbij het voor jou een natuurlijk zaak is om je zelf te presenteren.

Bij storytelling werken we aan een verhaal, een pitch, dat bij jou past en waarmee je je doelgroep raakt. Je leert ondermeer hoe je goed afstemt op je doelpubliek en hoe je verhaal blijft plakken in het brein van je toehoorder.

Strategie gaat over je positionering en perfecte doelgroep. Daarbij komt een profileringsplan waarin tools en kanalen worden bepaald die voor jou werken.

De coaching die ik lever is maatwerk en super persoonlijk. Zeer geschikt voor kenniswerkers en kleine  zakelijke dienstverleners, zoals werving en selectiebureaus. Ook voor professionals die werk willen maken van hun carrière en zich goed willen leren profileren op de arbeidsmarkt is dit programma ijzersterk  gebleken.