Spreken over profileren

Presentaties en seminars

Profileren vanuit je merkkracht

Masterclasses en lezingen

Deelnemers van mijn lezingen zijn personal brands, ondernemers en freelancers die meer impact willen met hun profilering. In mijn lezingen reik ik ze de tools aan die direct werken.

Kijk mee met een masterclass ‘profileren’

Hoe zet ik de beste versie van mezelf neer? Hoe krijg ik impact met mijn profilering? Dit is een thema waar veel personal brands mee worstelen. Ook thema’s die zich prima lenen voor een masterclass of spreekbeurt. Op 23 juni 2022 geef ik in Gouda de eerstvolgende sessie. Behalve de essenties over effectief profileren leer je hier ook hoe je met een merkopstelling antwoorden vindt op lastige merk-kwesties. 

Wat zeggen klanten?

Het werd mij al snel duidelijk hoe goed hij met taal om kan gaan en daardoor direct tot de kern weet door te dringen. Hij is scherp en duidelijk op een prettige maar geen softe manier.

Dick Gelton, Operations

Rob is een zeer geduldig en vakbekwame professional, met passie voor zijn werk en uiteindelijk resultaat. Een zeer fijn en hartelijk mens, met niet alleen interesse voor de ‘zakelijke kant’ van zijn klant, maar zeker ook de ‘intermenselijke en privé kant.”

Maurice Reijmer, Ondernemer in Micro Soft oplossingen

Rob is op en top professional.

Hannah Hansen-Witteveen, Fotograaf

Rob weet mensen op een prettige manier uit de comfortzone te halen.

Marcel Mirrer, Admissions officer

He’s always a step ahead, a visionary with strong analytical and communicative skills. He’s always been (and still is) a great example to me. “

Anne-Mieke Bovelet, Ondernemer:

Rob is one of those very dedicated professionals with head and heart well balanced. He has a good eye and proven experience for focusing on the nuances of the relationship between People and Profit. Great partner to work with  

Robert Benninga, Spreker/motivator

Wat ik erg aan Rob waardeer is zijn oprechte interesse in mensen en zijn drive om het beste uit mensen te halen.

Marie-Louise Seijsing, business consultant/product owner

Hij is in staat om in korte tijd mensen te doorgronden en hun drijfveren in kaart te brengen. Tevens weet hij door een eerlijke communicatie personen tot zelfreflectie te brengen en vervolgens het beste in hun naar boven te halen.

John Hagen, Owner Perfect Fit Spain

Rob heeft de gave mensen op hun gemak te stellen en precies die vragen te stellen die er toe doen. Dit geeft stof tot nadenken en geeft nieuwe inzichten.”

Elisabeth Schoeman, Projectleider Gemeente den Haag