Pitchfilms

De beste manier om zichtbaar te zijn voor je markt

Laat jezelf zien zoals je bent – ik help je erbij

Pitchfilms

Wie wil schitteren in zijn of haar eigen pitchfilm is bij mij aan het goede adres. Via Elevator Pitch Online heb ik een team met specialisten beschikbaar die waanzinnig gave films maken. Veelal korte promotiefilms waarin human interest centraal staat. En daar vallen pitchfilms in alle soorten en maten natuurlijk ook onder.

Bedrijfsfilms

Als coaching gebruik ik video als didactisch leermiddel. Dat is een geweldig sterk reflectiemiddel dat mensen die zich beter willen leren presenteren, laat terugkijken naar hun optreden. Video is heerlijk confronterend. Door het verder trainen op de leerpunten die in de video worden geduid zie ik mijn klanten snel naar een hoger niveau groeien. Soms vinden ze de video na enkele oefenmomenten zo goed dat ze die gebruiken in hun eigen marketing. LinkedIn en Instagram zijn kanalen waar je die prima kwijt kunt.

Meer weten over pitchfilms?

Ga naar mijn website ElevatorPitchOnline.nl en ik vertel je alles over het maken van een pitchfilm of het volgen van een workshop om een pitchfilm of elevator pitch te leren maken.
Ga naar ElevatorPitchOnline

“Met zijn scherpe vraagstelling weet Rob de deelnemers te prikkelen om meer van zichzelf te laten zien.“

Jerney Steur- Over de Vest, marketing- en communicatieprofessional

Rob Overgaauw is een professionele kanjer en een bijzonder kundig man binnen zijn vakgebied. Rob weet het beste uit mensen te halen en naast bijzondere video pitches de juiste vragen te stellen.

Diana Sterken, Vestigingsmanager bij De Studiekring

Rob gaf ons een workshop over de ‘Elevatorpitch’ en wist op inspirerende wijze zaken helder te maken. Hij is kritisch en doortastend op een prettige manier.

 Saskia Stoop, Arbeidscoach

Rob is een bevlogen trainer die in korte tijd mensen helemaal op scherp weet te zetten. De video producties die hij van mijn optreden maakte, ondermeer voor mijn kandidaatstelling voor het Waterschap, raken precies de juiste snaren.

Lex Welter, Hoofdingeland Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Hij neemt er ruim de tijd voor en bereidt je goed voor op de opname door middel van een interview. Het vertellen van je verhaal voor de camera gaat daardoor heel gemakkelijk. 

Dick Roemeling, belastingadviseur

De manier waarop Rob mij heeft voorbereid en begeleid in het maken van een pitch is weergaloos.

Marcel Baatsen, Organisator en Trainer Limitless Works 

Hoewel ik gewend ben ‘in het openbaar’ te spreken, wil ik altijd graag achter de camera staan en vooral niet ervóór. Toch is het Rob wonderwel gelukt om in een paar uur tijd iemand voor de camera te toveren die ik nog niet kende, ikzelf.”

Minou Westenenk, Advocaat omgevingsrecht 

Rob heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd een elevator pitch heb gemaakt, met een mooi eindresultaat: een video van 1 minuut. De workshop die hieraan vooraf ging begeleidde hij prettig en professioneel. ” 

Richard Springer, Interim Project Manager 

Rob heeft de kwaliteit om met zijn vragen je op een natuurlijke manier je verhaal te laten vertellen.

 Annet Kemmer, Kineseoloog 

 

Iedereen weet wat een elevator pitch is. Weinigen realiseren zich hoe moeilijk het is te pitchen. Rob helpt je met je verhaal spits te krijgen. Hij is scherp, direct en heeft een groot inlevingsvermogen in jouw werk.

Emiel Vaes, owner informedd.nl

Hij beheerst de kunst van het vragen stellen en laat het lijken of hij een ‘gewoon’ gesprek met je voert. 

Danielle Storm Van Leeuwen, HR manager Koninklijke Luchtmacht

WOW, dat is het resultaat van een pitch opstellen met Rob! Je zit gelijk in je kracht en werkelijk op zo’n manier dat je dit ook naar buiten kan laten zien. Een opdracht binnen 2 dagen ...

Claudette Kints, author, trainer

Je wordt uitgedaagd om de essentie van je unieke kracht op luttele minuten in woord en beeld te vertolken. Excellente gecomprimeerde communicatie voor marketing & sales.

Geert Haentjens, Consultant

Een betere voorbereiding voor je elevator pitch kun je je niet wensen. En niet onbelangrijk om te vermelden ….. de workshop geeft je een enorme energieboost! 

Claudia Verbakel, Interim management support

Rob is in staat om je verhaal naar voren te halen, zodat je je goed en integer profileert. En een leuke bijkomstigheid: de kosten vallen mee..”

Lianne Vorstenbosch, Ondernemer MVO innovatie

Rob weet met veel enthousiasme en kennis de toegevoegde waarde van een goede elevator pitch te belichten. Met zijn positief kritisch blik zet hij je aan het denken en spoort je aan tot actie. “

Herma Heerink, Adviseur Capaciteitsmanagement

Rob doet zijn werk met veel bevlogenheid. In een bijzonder korte tijd, kan hij je specifieke kwaliteiten benoemen. De workshop kan ik aanbevelen. Het is een hele goede oefening om jezelf te presenteren voor een camera. Een leerzame dag!

Angelique Marres, Directeur kinderopvang

Door de vraagstelling in de voorbereiding en tijdens het interview, dwingt Rob je om heel kort en duidelijk aan te geven waar het nu écht om gaat. .

Tanneke Janssen, Bedrijfsvoering en ICT

Rob triggert je om scherp te krijgen wat je in je video pitch kan zeggen, zodat je je boodschap helder krijgt​.”

Wilmar van der Zwet, Business Analist