Inspiratie in blogs

Wat ik zoal meemaak in mijn opdrachten
Waarom ben ik profileringsexpert?

Waarom ben ik profileringsexpert?

Opeens werd ik geconfronteerd met de vraag: waarom mag jij jezelf profileringsexpert noemen? Daar moest ik even voor gaan zitten. In deze blog geef ik de nodige onderbouwingen maar ik heb er nooit examen voor gedaan.

Merkopstelling wint terrein in de wereld van Branding

Merkopstelling wint terrein in de wereld van Branding

Er zijn vele methoden om een merkvraagstuk te benaderen. Er is slechts één methode die volledig is gericht op het gebruik van intuïtie. Dat is de methode die Wim Jurg Ph.D. ontwikkeld heeft en die merkprofessionals eigen kunnen maken via de Basisopleiding Merkopstelling. In januari 2021 start jaargang 5 in het strandhotel Nulde.

Je merk dat ben jij

Je merk dat ben jij

Als je een eenmanszaak runt krijg je te maken met de vraag: hoe ga ik dat als merk profileren? Veel ondernemers vinden dat lastig en hebben er moeite mee een goed beeld van zichzelf als merk naar buiten te brengen. In workshops en lezingen die Rob Overgaauw geeft worden deze vragen indringend behandeld. Wat is jouw persoonlijke zeggingskracht? Hoe diep moet je graven? Hoe kwetsbaar stel je je op? Wat wil de markt van je weten? Wanneer ben je woest aantrekkelijk? Deze blog benadrukt het belang van deze gewetensvragen en wat de antwoorden daarop opleveren.

Zichtbaar worden begint bij jezelf

Zichtbaar worden begint bij jezelf

Als je zelfstandig werkend kenniswerker bent  heb je twee dingen nodig: toegevoegde waarde en zichtbaarheid. Toegevoegde waarde leveren is wat de meeste professionals prima doen en kunnen. Voor de meeste geldt dat dit het liefste is wat ze doen, fijn met hun vak bezig...

Netwerkclubs: you hate them or you love them

Netwerkclubs: you hate them or you love them

Netwerkclubs heb je in alle soorten en maten. Je kunt al netwerkende ontbijten, lunchen, dineren, hardlopen, gewoon borrelen of samen voor een goed doel aan de slag gaan. Maar hoe je ook netwerkt, je ontkomt er niet aan om iets over jezelf te vertellen. En dat is niet...