De film van je leven

In 2020 ben ik begonnen met een nieuwe dienstverlening voor de particuliere markt: het maken van biografische films. Dat gebeurt onder de merknaam DeFilmVanJeLeven. Wat houdt dat in? Met een biografisch interview wordt iemands leven stap voor stap ontrafelt terwijl de cameraman alles opneemt. De betekenisvolle passages uit het interview monteren wij nadien samen met andere mooie beelden in de biografische film. Zo krijg je een levendig geheel, waarbij de vertellingen mooi worden afgewisseld met relevante sfeerbeelden.

Gedegen voorbereiding

Voordat de filmsessie plaatsvindt voer ik twee uitgebreide telefoongesprekken met de betrokkene. Dit levert de input op voor het script en draaiboek. De video shoot doen we op het huisadres van degene die gefilmd wordt. De filmkwaliteit ligt op premium niveau. De klant heeft inspraak in het eindproduct.

Ons team

De productie en eindredactie neem ik zelf voor mijn rekening. Verder heb ik twee professionals met wie ik nauw samenwerk: dat zijn videoprofessional Marcel Gerbrands  en tweede biograaf Hans Cijs.

Het digitale uithangbord voor deze dienstverlening vind je op www.defilmvanjeleven.com.

Kosten van een biografische film van een uur

De prijs houden we zo scherp mogelijk: een standaard productie kost € 1.679,00 incl btw voor particulieren (excl reiskosten). 

Bonus

Behalve een prachtige biografische film maak ik na het interview ook een professionele portretserie.

Doe het cadeau aan een dierbare

Dit concept leent zich bijzonder goed om cadeau te doen aan dierbaren in de naaste familie- of vriendenkring. Het zou ook geschikt zijn voor bedrijven die een afscheidscadeau aan hun gewaardeerde medewerker willen aanbieden tijdens pensionering of jubileum. Wij kunnen zorgen voor een voucher en drukken die naar wens af met tekst en/of persoonlijke foto.

Meer informatie:

Wil je meer weten over het maken van een biografische film, voor jezelf of voor een ander, lees dan deze blog. Je kunt ook de uitgebreide brochure downloaden: Brochure de film van je leven – 5e editie of vul het contactformulier in met een vraag. Bellen kan natuurlijk ook 06 22 99 48 04.