Coaching van professionals

Omdat naamsbekendheid creëren niet voor iedereen gemakkelijk is

Stappenplan gebaseerd op drie dimensies

Jezelf professioneel profileren, met een klinkende pitch of intro speech. Je identificeren met je merkwaarden, klinkt leuk en er zijn veel boeken over geschreven maar hoe breng je dat in de praktijk? Positioneren en profileren? Is er een verschil? Ja dat is er en we leggen je graag uit waarom dat voor jouw strategie het verschil maakt. Met coaching en advies in precies het aantal stappen wat jij nodig hebt.  

Stappenplan coaching van professionals:

1. Persoonlijk leiderschap

Bij Persoonlijk Leiderschap werken we aan je boegbeeldfunctie. Zeggingskracht is key. Wat heb je daar al voor in huis en waar gaan we aan werken?

2. Storytelling

Bij storytelling ontwikkelen we het verhaal dat staat als een huis en resoneert met je merk. De stap naar een wervende pitch is dan nog klein. Samen laten we je verhaal voor je werken. 

3. Strategie

Strategie is niets meer dan een slimme routeplanner om je doelen te bereiken. Stel je prioriteiten en bepaal de middelen die je wilt inzetten om die magneetkracht te laten werken.   

Wat zeggen klanten?

Rob vind ik een zeer bevlogen coach met veel kennis en (levens)ervaring en hij weet mensen ècht in beweging te krijgen.”

 Eveline Zwart, Asset manager

“Je wordt aan het nadenken gezet over de diepere lagen in jezelf; wie je nu eigenlijk in essentie bent en welke waarden voor jou belangrijk zijn.” 

Dorine Vermeulen, lid adviesraad Gilles de la Tourette

Rob heeft een groot talent in het coachen van mensen, met name om inzicht te krijgen in je kern, je kwaliteiten en daardoor een goed beeld te krijgen waar je nu staat. 

Laura Ferrarini, Management assistent

Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Voortdurend open voor nieuwe mogelijkheden en nog niet begaande paden.

Nicolet Roelfsema, ondernemer

 

 “Rob is in staat om je verhaal naar voren te halen, zodat je je goed en integer profileert. En een leuke bijkomstigheid: de kosten vallen mee..”

Lianne Vorstenbosch, Ondernemer MVO innovatie

Wie ben je, wat heb je te brengen en waarom vind jij jezelf waardevol? En dan blijkt dat Rob naast filmmaker ook interviewer, psycholoog, mental coach en inspirator is.

Vincent Heinink, trainer